Friday, December 8, 2006

Borat heeft alweer een proces in z'n broek(zak)

Alweer een paar weken geleden ging ie in premiere, de magistrale bioscoopfilm 'Borat: cultural learnings of America for make benefit glorious nation of Kazakhstan' en wederom is de productiemaatschappij van dit epos aangeklaagd door ontevreden figuranten.

Nadat eerder een arm dorp uit de glorieuze natie van Kazachstan in opstand kwam omdat zij als goedkope figuranten waren gebruikt en tegen hun weten in te kakken zijn gezet, is het nu aan twee Amerikaanse studenten om de film aan te klagen. In de film zijn zij samen met Borat te bewonderen terwijl zij naar een seksfilm van Baywatch-ster Pamela Anderson kijken. Volgens het tweetal waren zij dronken en wisten ze niet dat de film van Borat in de VS uit zou komen. Ahum... bullshit dus. Waarschijnlijk waren die paar figurantendollars niet genoeg...

Was jij ook figurant in 'Borat: cultural learnings of America for make benefit glorious nation of Kazakhstan' of had je dat willen zijn en voel jij je belazerd of benadeeld door Borat en zijn filmcrew, schroom niet en klaag ze gewoon aan of... zeik ze hier gewoon af!

Dé Nederlandse vrouw is proud to be stout

Zoals de vrouw aanwezig was bij de geboorte van het begrip 'blablabla' en hiervan ook al jaren patenthouder is, leek het ons toepasselijk de Nederlandse vrouw als eerste onderwerp te nemen voor dit blog.

Vandaag is namelijk bekend geworden dat de vrouwelijke populatie in ons landje meer in zijn mars heeft dan alleen blablabla. Jawel, de Nederlandse vrouw is graag een beetje stout! Naast ellelange telefoongesprekken met haar vriendinnen trekt ze ook genoeg tijd uit voor het versturen van een ontdeugend sms-je, het bedrijven van de liefde in een lift en gaat haar geld niet alleen uit naar kleding maar ook naar erotische speeltjes. Echter voor het aandoen van ondergoed neemt ze nog al eens te weinig tijd. Aldus het ANP en onderzoek van Christine le Duc onder 430 representatieve Nederlandse vrouwen.

De helft van de vrouwen blijkt dus graag stout te zijn, dat is maar liefst een kwart van onze bevolking, 4 miljoen vrouwen! Eén op de twee vrouwen om je heen! Een godsgeschenk! Of niet? Want één op de twee, kijk eens om je heen, dat zou ook je moeder of je oudere buurvrouw kunnen zijn... en of je dat nou zo graag wilt weten....???