Monday, January 8, 2007

Over-en-Uit-agenda

Jaja mensen, je hoort altijd wat er allemaal te doen is op uitgaansgebied. Wat je echter nooit hoort is wat er niet meer te doen is. Hieronder een kort overzicht.

Rijksmuseum (gedeeltelijk gesloten)
Scheepvaartmuseum (open vanaf 9 september 2009, zet maar alvast in je agenda)
Albert Heijn (zondags gesloten, dank voor deze tip: tante Sjaan uit Kerkrade)

Zoals gezegd een kort overzicht... Stond jij onlangs ook voor een gesloten deur? En wil jij andere hier ook voor behoeden. Reageer!!!

!!!!!!!!! Happy Birthday !!!!!!!!!!!

Het is vandaag 8 januari. En de volgende mensen zijn jarig:

Elvis Presley
Shirley Bassey
David Bowie
Marian Mudder
R. Kelly
Sean Paul
Wendy (zusje kwak)
en iedereen die wij vergeten zijn.

Weet jij nog iemand die jarig is, was of wordt!? Voel je dan vrij om hier jouw persoonlijke wens achter te laten.

Groeten vanaf de A27

Het moet niet gekker worden! Afrikaantjes! Je vindt ze overal. In de tuin of op het ijs. Een viertal Afrikanen hebben zich samen met Bart Veldkamp op de schaatsen gewaagd. En na het uitwisselingsprogramma 'Groeten uit de rimboe' is er een nieuwe durfal ontdekt.

Voor ons Nederlanders een aparte gewaarwording, maar in Tanzania de normaalste zaak van de wereld: doorsteekroutes op de fiets via de snelweg. Onze sterke arm van de wet liet dit natuurlijk niet onbestraft en slingerde deze Afrikaan op de bon. De boete van 75 euro (2 maandsalarissen in Tanzania) werd echter door de stichting Newala betaald. Dit omdat de 33-jarige uitwisselingsstudent in de veronderstelling was dat fietsen op de snelweg ook in Nederland normaal is en hij dus niet van de Nederlandse regelgeving op de hoogte was.

Voor declaraties van boetes op grond van voor jou onduidelijke regelgeving verwijzen wij je dus graag naar: stichtingnewala@stichtingnewala.nl.